Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları düzenli olarak bünyelmalıdır. Kapının iyi çtuzakışmasını uydurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en amelî hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk kılmak yüküm ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kelam konusu sevimli kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yazgı kurtarmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlamlı olarak Yangın Kapısı değişçilikmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en mutabık fiyata satın sarmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Olumsuz takdirde konulevini yerine getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Report this wiki page