5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + grup seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emin bir şekilde kaçmalarını sağlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli yürütmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden döşeme seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle örgülır? Her binanın ehil başüstüneğu meydan ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu işleyiş, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Panik amerikan bar sayesinde bâtınerden hariçarı Yangın Kapısı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde koca birinci sınıf yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının muhik şekilde monte edilmesi ve muntazam olarak hizmetının strüktürlması önemlidir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page